Over ALN

ALN specialiseert zich in het monteren van op maat gemaakte goederenliften, autoliften en parkeersystemen. De goederenliften worden geproduceerd door een innovatief, vooraanstaand bedrijf in Italië, genaamd UPdinamic. De autoliften worden gemaakt bij CMC parklift, een gerenommeerd no-nonsens bedrijf met een goed en degelijk product. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring met autoliften.

Het proces

Autoliften Nederland heeft een grote diversiteit aan klanten, zowel particulieren als bedrijven, gemeenten, architecten en projectontwikkelaars.

Dit maakt dat elke situatie uniek is, en voordat wij een offerte kunnen maken hebben wij dus een duidelijk beeld van de omgeving en de wensen van de klant nodig. Deze verkrijgen wij meestal tijdens een telefonisch gesprek met de klant, we kunnen dat direct een richtprijs geven. Bij interesse maken we een offerte voor de lift. In de offerte worden engineering, fabricage, plaatsing, keuring, service en onderhoud van de goederenlift of autolift opgenomen. 

Vervolgens wordt de lift besteld bij onze fabrikant. Levering en plaatsing worden gepland met de klant en in samenwerking met eventuele andere leveranciers van bijvoorbeeld hekwerken of garagedeuren. De situatie bepaald hoeveel tijd er nodig zal zijn voor installatie van de lift, ook hiervan krijgt u vooraf een inschatting. 

Elk besluit wordt samen met de klant genomen, samenwerking en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.