Autoliften

 De autoliften van ALN kunnen opgesplitst worden in drie verschillende typen liften:

Ondergronds parkeersysteem 

Arius Box

Deze autolift kan volledig worden weggewerkt in uw oprit of tuin maar ook binnen is een mogelijkheid. Uw auto staat veilig en de omgeving blijft ruim en vrij van barrières. 

Bij aankomst of vertrek laat u uw auto met een eenvoudige bediening uit de oprit omhoog komen. Na het instappen en in- of uitrijden laat u de garage weer in de oprit zakken. 

De autolift voor buitensituatie  

Arius 5

Deze autolift met dak geeft u de mogelijkheid om uw auto naar een andere verdieping te transporteren. Zo kunt u uw auto bijvoorbeeld in de kelder wegzetten, dan staat uw auto veilig en uit het zicht. De lift wordt meestal vrijstaand gemonteerd, bijvoorbeeld in de oprit of tuin. 

Bij aankomst  laat u de lift uit uw oprit omhoog komen en rijdt u de auto de lift in. de auto wordt naar beneden getransporteerd, waar de garagedeur open gaat u de lift weer uit kunt rijden. 

 De autolift voor binnensituatie

Autolift binnen ALN
Vela

Deze autolift geeft u de mogelijkheid om meerdere auto’s in uw garage te plaatsen door de auto’s simpelweg naar een andere verdieping, zoals de kelder, te transporteren. Deze lift wordt alleen binnen gemonteerd. Hij staat bijna altijd achter een garagedeur en is daarom niet standaard voorzien van wanden. ook deze lift kan geschikt worden gemaakt voor de optie “bestuurder aan boord toegestaan”.